Annons

Annons

Gradients + Plywood = Nendo’s Design for Backyard by | n

 
 
Totally loving the gradient paintwork on the display boxes in the new Backyard boutiqe, designed by Nendo. I’m thinking of using the idea for a headboard for my bed, or maybe just a big sheet of plywood with hooks attached to it, for hallway storage…
 
”The shop design for by | n, an original brand with all nendo-designed products located in the Seibu Sogo department stores in Tokyo. BACKYARD refers both to a shop’s storage space or loading dock and a tiny paradise for children, an outdoor space for free play. We wanted to combine the novelty of the commercial back yard, in which new products arrive straight from the workshop, with the excitement of playing in the back yard at home. Simple white fixtures bring out the rich variety of the different products, and the plinths and stands’ plywood texture appears gradually towards the base.”
 
 
 
 
 
 
 
 

LÄS OCKSÅ

(0)
(0)

1 kommentar

Annons

Annons


SENASTE FRÅN RESIDENCE